Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inuyasha című animéről

Az InuYasha című anime fiúknak lányoknak is megfelelő! 12+-os anime, csak mert tele van szellemekkel, vérrel megy ilyesmi :)!

Leírása: Higurashi Kagome egy átlagos 15 éves gimnazista, egészen addig emíg belenem esis a szentéjüktél lévő kútba. A kút a középkori japánba vezet, ahol sok veszélybe kerül. Kiderül, hogy Kagome testében van a Négylélek Szent Ékköve, amit egy szellem akivel az 1.részben talákozhatunk elakar venni.

Kagome miközben a hazavezető utat keresi észrevesz egy nagy fát, ami hasonlít a szentéjüknél lévőhöz. A fához szúrva meglátja a "halott" félig szellem InuYashat. InuYasha felébred miután Kagome kivette belőle Kikyou nyílvesszőét.

Kikyou InuYasha szerelme, de Naraku a főgonosz egymás ellen uszította őket, hogy azt higgyék elérulták egymást.Kikyou meghalt miután a fához szegezte InuYashat.

Kagome az íjjal való ügyetlenkedésével tőbb ezer darabkára törte a Négylélek Szent Ékkövét, ami szerte a világba szóródott. InuYasha és Kagome csapatot alkotott, hogy begyűjtsék a darabkákat. A keresés közben több szereplő is feltűnik, mint például: visszatér Naraku, hogy újjab embereket uszítson egymás ellen és öljön, és Kikyou is feléled. Shippou az árva kis rókaszellem, Miroku a perverz szerezetes, Sango a szellemírtó és társa Kirara a kétfarkú szellemmacska is csatlakozik.