Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.versenyünk

 

Elkezdjük az 1hetes anime kihívást!!!

 

Szabályok:

1.: Először is nem szabad lesni a másik játékosról!

2.: Az anime karakter, és persze más versenyeken se szídjuk a másik játékost, aki ezt megszegí azt kitiltjuk!

3.: Csak az adott napon lehet beadni az aznapi fordulót! (Ha van magyarázatod, akkor azt megírhatod nekünk!pl.:nem értél rá, mert tanultál, elment a net....ilyesmi, és ezekben az esetekben a következő napon is beadhatod az elmaradt napot! Persze nem kapsz max pontot!!)

Ezek a szabályaink!

Mi a teendő ha valaki már indult ugyanazzal az animével/ karakterrel mint én?

Nos, ha valaki már indult a(z) kiválasztott animéddel/ karaktereddel, semmi gond! Te is indulhatsz ugyanazzal, mint a másik. Ebben csak egy szabály van! A képes versenyeknél TILOS ugyanazzal a képpel indulni!!

 Amikor elkülditek az üzeneteket írjátok oda a neveteket (nem muszály az igazit pl. írhattok ilyet is: Ashita001) és az email címeteket amire elküldjük a képes ajándékokat! Persze minden ajándék felkerül az oldalra is!

A megadott fordulók:

1.forduló: Kedvenc animéd bemutatása+kedvenc szereplőd belőle (képpel)

2.forduló:  Egy általad kiválasztott anime szereplő (névvel, életkorral (ha nem tudod nem baj),és képpel!)

Az első fordulóra 2013.május 18.-tól--2013.június 10-ig jelentkezhettek!   Jelentkezéseteket és a verseny feladatait emailjeinkre: fannizsofia@gmail.com  vagy sakura.syaoran001@gmail.com -ra várjuk!

 

Jutalmak:

az 1.helyezett: Kiválaszhat egy animét amiről akarja, hogy egy oldalt nyissunk.Ha van oldala 1évig hírdetni fogjuk a "kedvenc oldalaink" menüpontban. Kap 2 névreszóló animés képet (az animét ő választhatja ki). Ezenkívül +10 pontot kap a következő verseny kezdésekor!

a 2.helyezett: Ha van oldala 5 hónapig hírdetni fogjuk a "kedvenc oldalaink" menüpontban. Kap 2 névreszóló animés képet (ő válaszhatja meg).Ezenkívül kap +8 pontot a kövi verseny kezdésekor!

a 3.helyezett: Ha van oldala 3 hónapig hírdetni fogjuk a "kedvenc oldalaink" menüpontban. Kap 1 névreszóló képet (az animét ő választhatja ki). Ezenkívül kap +5 pontot a következő verseny kezdésekor!

Ha véletlenszerűen többen ugyan annyi pontot értek el az állás döntetlen lesz, vagyis mindenki megkapja az ajándékot!

 

Aki indult a versenyen, de nem értek el helyezettet nem búsuljanak!

Lesz még elég verseny :)!

És persze kapnak vigaszdíjat: 1 névreszóló képet (az animét ők válaszhatják)